Magnetiska filter. B270-glas.Magnetiska filter.


Filterna i Magnetic Circular-serien är tillverkade av härdat B270 optiskt glas (från tyska Schott®), av högsta kvalitè, som inte påverkar skärpan som andra filter kan göra. Filterna är specialutvecklade av Kase® filter för att uppfylla extrema krav och Wolverine-glaset är t.ex minst dubbelt så starkt som vanliga glasfilter. ND-filterna är till skillnad från många andra märken helt neutrala utan färgstick. Det är en viktig egenskap som skiljer ett premium-filter från ett vanligt filter.

Tack vare att filterna är magnetiska, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filterna från adapterringen på objektivet. Det går också att sätta fast flera magnetiska filter efter varandra. Det går också snabbt att flytta filterna mellan olika objektiv. Ett perfekt system för dig som vill ha ett premium filtersystem, som tar minimalt med plats i kameraväskan. En mycket stor fördel med Kase® Magnetiska filter är att det i princip räcker med en uppsättning av magnetiska filter (Ø82mm eller Ø77mm). Det går nämligen att köpa till magnetiska step-up-ringar så att man även kan använda filterna på objektiv med mindre filtergängor (Ø49mm, Ø52mm, Ø55mm, Ø58mm, Ø62mm, Ø67mm, Ø72mm).

Det finns även magnetiska filter i Ø95mm-storlek.

Magnetiska
Tack vare att filterna i Kase® Magnetic Circular-serien är magnetiska, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filterna från adapterringen på objektivet.

Wolverine
Wolverine-glaset sätter en ny standard när det gäller professionella kamerafilter av absolut högsta kvalité. Filterna är tillverkat av optiskt B270 glasfilter, med avancerad antireflexbehandling, med såväl IR-coating och Nano-coating. Wolverine-glaset uppfyller extrema krav och är t.ex minst dubbelt så starka och hållbara, som vanliga glasfilter.Card image

Magnetic Pro ND kit

Kase® Magnetic Circular Pro ND kit är ett professionellt filterpaket, med ett noga urval av runda kamerafilter (av Wolverine-glas), som ger dig rätt förutsättningar att plåta landskap med t.ex långa slutartider. Effekten av att använda långa slutartider påverkar allt som rör sig i bilden. Skummande vatten får en silkeslen slät yta och drivande moln på himlen blir utdragna till dramatiska molnformationer. Tack vare att filterna är magnetiska, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filterna från adapterringen på objektivet. Det går också att sätta fast flera magnetiska filter efter varandra. ND8 förlänger exponeringstiden med 3 steg, ND64 med 6 steg och ND1000 med 10 steg. Polarisationsfilter är ett av de mest användbara filterna, det tar bort, dämpar eller förstärker reflexer, dämpar UV-strålning och ger bättre färger. Det följer även med en Magnetic adapterring, som skruvas fast i optikens filtergänga och ett magnetiskt objektivlock. (Magnetiska step-up-ringar finns att köpa till för Ø49mm, Ø52mm, Ø55mm, Ø58mm, Ø62mm, Ø67mm, Ø72mm och Ø77mm.)

Magnetiska filterrevolutionen!

När du har testat magnetiska filter, så kommer du förmodligen aldrig mera vilja använda vanliga filter med skruvgänga.


Card image

Magnetic Entry ND kit

Kase® Magnetic Circular Entry ND kit är ett professionellt filterpaket, med ett noga urval av runda kamerafilter (av Wolverine-glas), som ger dig rätt förutsättningar att plåta landskap med t.ex långa slutartider. Effekten av att använda långa slutartider påverkar allt som rör sig i bilden. Skummande vatten får en silkeslen slät yta och drivande moln på himlen blir utdragna till dramatiska molnformationer. Tack vare att filterna är magnetiska, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filterna från adapterringen på objektivet. Det går också att sätta fast flera magnetiska filter efter varandra. ND8 förlänger exponeringstiden med 3 steg och ND64 med 6 steg. Polarisationsfilter är ett av de mest användbara filterna, det tar bort, dämpar eller förstärker reflexer, dämpar UV-strålning och ger bättre färger. Det följer även med en Magnetic adapterring, som skruvas fast i optikens filtergänga och ett magnetiskt objektivlock. (Magnetiska step-up-ringar finns att köpa till för Ø49mm, Ø52mm, Ø55mm, Ø58mm, Ø62mm, Ø67mm, Ø72mm och Ø77mm.)

Magnetiska filterrevolutionen!

Det har aldrig varit enklare att använda filter! Tack vare att filterna är magnetiska, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filterna från adapterringen på objektivet. Det går också att sätta fast flera magnetiska filter efter varandra. Det går också snabbt att flytta filterna mellan olika objektiv.


Card image

Magnetic 77-95mm Master ND kit

Kase® Wolverine Magnetic Circular Master kit är ett professionellt filterpaket, med ett noga urval av runda ø95mm kamerafilter (av Wolverine-glas), som ger dig rätt förutsättningar att plåta landskap med t.ex långa slutartider. Det följer med en Magnetic adapterring, som skruvas fast i optikens filtergänga och passar objektiv med 95mm filtergänga. Det följer även med två magnetiska step-up-ringar som passar objektiv med filtergänga med ø77mm och ø82mm.

Tips Magnetisk adapterring för 95mm-systemet (med 95mm-filtergänga) och vanliga step-up ringar med skruvgänga finns som tillbehör.
Card image

Master III ND kit 82mm

Kase® Wolverine Magnetic Circular Master III kit är ett nytt, professionellt filterpaket, komplett med en unik magnetisk filterhållare med en "slider-funktion" för avtonade 95mm GND-filter. Inuti filterhållaren finns det plats för två magnetiska filter (ø82mm-storlek)Det följer med en Magnetic adapterring, som skruvas fast i optikens filtergänga och passar objektiv med 95mm filtergänga. Det följer även med två magnetiska step-up-ringar som passar objektiv med filtergänga med ø77mm och ø82mm.

OBS! Vanliga step-up ringar (med skruvgänga) finns att köpa till. (Magnetiska step-up ringar går ej använda till Master Kit Version III då GND-hållaren har en annan design.)
Card image

Master III ND kit 77mm

Kase® Wolverine Magnetic Circular Master III kit är ett nytt, professionellt filterpaket, komplett med en unik magnetisk filterhållare med en "slider-funktion" för avtonade 95mm GND-filter. Inuti filterhållaren finns det plats för två magnetiska filter (ø77mm-storlek). Längst fram på filterhållaren finns det plats för ett magnetiskt avtonat GND-filter i ø95mm.

OBS! Vanliga step-up ringar (med skruvgänga) finns att köpa till. (Magnetiska step-up ringar går ej använda till Master Kit Version III då GND-hållaren har en annan design.)
Card image

Magnetiska stepupringar för magnetiska filter.

Har du fler objektiv, så kan du köpa till extra magnetiska stepup-ringar. Sen går det snabbt att flytta filterna mellan dina objektiv. Magnetiska step-up-ringar finns att köpa till för filtergänga Ø49mm, Ø52mm, Ø55mm, Ø58mm, Ø62mm, Ø67mm, Ø72mm, Ø77mm och Ø82mm för Magnetic 77mm/82mm-systemet.

Notera! Magnetiska step-up-ringar kan EJ användas till Master III-hållaren, då den har en annan design.
Card image

Magnetiskt Polarisationsfilter

Kase® Magnetic Polarizer är ett magnetiskt CPL-filter, som tar bort, dämpar eller förstärker reflexer, dämpar UV-strålning och ger bättre färger. Det följer även med en Magnetic adapterring, som skruvas fast i optikens filtergänga. Sen är det bara till att vrida på polarisationsfiltret tills det ser bra ut i sökaren. Tack vare att filtret är magnetiskt, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filtret från adapterringen på objektivet. Tack vare magnetkopplingen, så finns det ingen risk att det fastnar i gängorna som vanliga skruvfilter kan göra! Polarisationsfiltret har cirkulär polarisering, vilket gör att det kan användas på alla kameror utan att störa ut vare sig autofokus eller exponering. .

Tips! CPL-filtret bör monteras närmast adapterringen om fler filter används samtidigt.
Card image

Magnetiskt Light Pollutionfilter

Kase® Wolverine Magnetic Neutral Night Light Pollution Filter är för nattfotografering i t.ex stadsmiljö, landskap eller vid astronomi. Filtret reducerar och blockerar olika våglängder av ljus, från t.ex gatubelysningar och andra ljuskällor, som förorenar natthimlen. Resultatet, med filtret, blir att man får en klar och naturlig nattbild, med mer korrekt färgåtergivning och högre kontrast. Förutom att reducera ljusföroreningar, så blockerar filtret även IR-strålning, vilket ger skarpare bilder. Det följer även med en Magnetic adapterring. Magnetiska step-up ringar finns att köpa till.

Magnetiska filterrevolutionen!

När du har testat magnetiska filter, så kommer du förmodligen aldrig mera vilja använda vanliga filter med skruvgänga.


Magnetic ND64

Kase® Magnetic ND64 filter är ett magnetiskt ND-filter (Gråfilter), som förlänger exponeringstiden med 6 steg. Effekten av att använda långa slutartider påverkar allt som rör sig i bilden. Skummande vatten får en silkeslen slät yta och drivande moln på himlen blir utdragna till dramatiska molnformationer. Tack vare att filtret är magnetiskt, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filtret från adapterringen på objektivet.

Magnetic ND1000

Kase® Magnetic ND1000 filter är ett magnetiskt ND-filter, som förlänger exponeringstiden med 10 steg. Effekten av att använda långa slutartider påverkar allt som rör sig i bilden. Skummande vatten får en silkeslen slät yta och drivande moln på himlen blir utdragna till dramatiska molnformationer. Tack vare att filtret är magnetiskt, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filtret från adapterringen på objektivet.

Magnetic ND32000

Kase® Magnetic ND32000 filter är ett magnetiskt, kraftfullt ND-filter, som förlänger exponeringstiden med 15 steg. Effekten av att använda långa slutartider påverkar allt som rör sig i bilden. Skummande vatten får en silkeslen slät yta och drivande moln på himlen blir utdragna till dramatiska molnformationer. Tack vare att filtret är magnetiskt, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filtret från adapterringen på objektivet.

Magnetic ND64000

Kase® Magnetic ND64000 filter är ett magnetiskt, kraftfullt ND-filter, som förlänger exponeringstiden med 16 steg. Effekten av att använda långa slutartider påverkar allt som rör sig i bilden. Skummande vatten får en silkeslen slät yta och drivande moln på himlen blir utdragna till dramatiska molnformationer. Tack vare att filtret är magnetiskt, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filtret från adapterringen på objektivet.

www.photax.se

Fler magnetiska filter finns på www.photax.se©2018-2021 Kase® Filter Sverige.
Reservation för konstruktionsändringar och typografiska fel.
Bilderna är förminskade i storlek och komprimerade för snabba upp hemsidan. Foto: James Yu.