Magnetiska filter. B270-glas.Magnetiska filter.


Filterna i Magnetic Circular-serien är tillverkade av härdat B270 optiskt glas (från tyska Schott®), av högsta kvalitè, som inte påverkar skärpan som andra filter kan göra. Filterna är specialutvecklade av Kase® filter för att uppfylla extrema krav och Wolverine-glaset är t.ex minst dubbelt så starkt som vanliga glasfilter. ND-filterna är till skillnad från många andra märken helt neutrala utan färgstick. Det är en viktig egenskap som skiljer ett premium-filter från ett vanligt filter.

Tack vare att filterna är magnetiska, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filterna från adapterringen på objektivet. Det går också att sätta fast flera magnetiska filter efter varandra. Det går också snabbt att flytta filterna mellan olika objektiv. Ett perfekt system för dig som vill ha ett premium filtersystem, som tar minimalt med plats i kameraväskan. En mycket stor fördel med Kase® Magnetiska filter är att det i princip räcker med en uppsättning av magnetiska filter (Ø82mm eller Ø77mm). Det går nämligen att köpa till magnetiska step-up-ringar så att man även kan använda filterna på objektiv med mindre filtergängor (Ø49mm, Ø52mm, Ø55mm, Ø58mm, Ø62mm, Ø67mm, Ø72mm).


Magnetiska
Tack vare att filterna i Kase® Magnetic Circular-serien är magnetiska, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filterna från adapterringen på objektivet.

Wolverine
Wolverine-glaset sätter en ny standard när det gäller professionella kamerafilter av absolut högsta kvalité. Filterna är tillverkat av optiskt B270 glasfilter, med avancerad antireflexbehandling, med såväl IR-coating och Nano-coating. Wolverine-glaset uppfyller extrema krav och är t.ex minst dubbelt så starka och hållbara, som vanliga glasfilter.


Kase® Magnetic KW-ND1000
Kase® Magnetic KW-ND1000 är ett magnetiskt ND-filter, som förlänger exponeringstiden med 10 steg. Till skillnad från många andra märken så är filtret helt neutralt utan färgstick. Det är en viktig egenskap, som skiljer ett premium-filter från ett vanligt filter. Effekten av att använda långa slutartider påverkar allt som rör sig i bilden. Skummande vatten får en silkeslen slät yta och drivande moln på himlen blir utdragna till dramatiska molnformationer. Kase® Magnetic KW-ND1000 finns i två storlekar: Ø82mm och Ø77mm. (Magnetiska step-up-ringar finns att köpa till för Ø49mm, Ø52mm, Ø55mm, Ø58mm, Ø62mm, Ø67mm, Ø72mm och Ø77mm.)Pro ND kit
Kase® Magnetic Circular Pro ND kit är ett professionellt filterpaket, med ett noga urval av runda kamerafilter (av Wolverine-glas), som ger dig rätt förutsättningar att plåta landskap med t.ex långa slutartider. Effekten av att använda långa slutartider påverkar allt som rör sig i bilden. Skummande vatten får en silkeslen slät yta och drivande moln på himlen blir utdragna till dramatiska molnformationer. Tack vare att filterna är magnetiska, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filterna från adapterringen på objektivet. Det går också att sätta fast flera magnetiska filter efter varandra. ND8 förlänger exponeringstiden med 3 steg, ND64 med 6 steg och ND1000 med 10 steg. Polarisationsfilter är ett av de mest användbara filterna, det tar bort, dämpar eller förstärker reflexer, dämpar UV-strålning och ger bättre färger. Det följer även med en Magnetic adapterring, som skruvas fast i optikens filtergänga och ett magnetiskt objektivlock. (Magnetiska step-up-ringar finns att köpa till för Ø49mm, Ø52mm, Ø55mm, Ø58mm, Ø62mm, Ø67mm, Ø72mm och Ø77mm.)
Entry ND kit
Kase® Magnetic Circular Entry ND kit är ett professionellt filterpaket, med ett noga urval av runda kamerafilter (av Wolverine-glas), som ger dig rätt förutsättningar att plåta landskap med t.ex långa slutartider. Effekten av att använda långa slutartider påverkar allt som rör sig i bilden. Skummande vatten får en silkeslen slät yta och drivande moln på himlen blir utdragna till dramatiska molnformationer. Tack vare att filterna är magnetiska, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filterna från adapterringen på objektivet. Det går också att sätta fast flera magnetiska filter efter varandra. ND8 förlänger exponeringstiden med 3 steg och ND64 med 6 steg. Polarisationsfilter är ett av de mest användbara filterna, det tar bort, dämpar eller förstärker reflexer, dämpar UV-strålning och ger bättre färger. Det följer även med en Magnetic adapterring, som skruvas fast i optikens filtergänga och ett magnetiskt objektivlock. (Magnetiska step-up-ringar finns att köpa till för Ø49mm, Ø52mm, Ø55mm, Ø58mm, Ø62mm, Ø67mm, Ø72mm och Ø77mm.)
©2018-2020 Kase® Filter Sverige.
Reservation för konstruktionsändringar och typografiska fel.
Bilderna är förminskade i storlek och komprimerade för snabba upp hemsidan. Foto: James Yu.